Blogul lui Andrei Grosu

Jurnal de student.

Cel mai slab calculator pe care l-am văzut!

Astăzi m-a chemat cineva să-i repar computerul! M-am dus la el încrezător iar când am deschis calculatorul am văzut că avea instalat Windows 98. Proprietarul mi-a zis că vrea Windows XP. Am dat un click dreapta pe My Computer si am rămas consternat când am vazut ce „minune” aveam în față! Procesor Intel Pentium 2 (227 MHz frecvența de funcționare și 32 Mb RAM. I-am comunicat omului că dacă îi instalez Windows XP o sa se miște extrem de greu. Cu toate astea el insista să îi pun XP. Așa am și făcut, numai că pe lângă faptul că instalarea a durat peste 3 ore, dupa ce l-am instalat a mai durat 2 ore să configurez un internet și să instalez câteva programe.

Bănuiesc că săracul om nu va fi prea fericit când v-a vedea și el cum îi merge PC-ul dar nu e vina mea mai ales că l-am avertizat! C ‘est la vie!

Update: Pentru că mulţi dintre voi mi-aţi zis că nu este posibil să instalez XP pe 32 RAM, m-am gândit să lămuresc şi acest aspect! În mod normal Windows Xp are ca cerinţă minimă 64 Mb RAM. Doar că eu mi-am făcut un CD special pentru aceste situaţii pe care am pus un Windows XP modificat. Mai exact am folosit programul nlite şi am scos acele cerinţe minime astfel încât am putut instala XP-ul fără nici un fel de probleme!

1 Comment

  1. si a meu e varza am 1gb ram precesor intel celeron 2.53ghz ati radeon 9250 si windows 7 ultimate sp1 si ruleaza binisor :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.